Se demo

Globalt innhold for bank og finans

Oppnå kommunikasjon av høy kvalitet på mange språk i en bransje hvor god selskapsstyring og regelsamsvar gjør kvalitet og rask levering helt nødvendig.

Vår ekspertise

LanguageWire forstår bank- og finansbransjen – fra banktjenester, formueforvaltning og kapitalforvaltning til investeringsbankvirksomhet og forsikringsbransjen.

Vi vet hvor viktig det er å levere presis dokumentasjon av høy kvalitet som oppfyller standardene til dine kunder, investorer, finansmyndigheter og mange andre interessenter.

Vi håndterer alle typer innhold fra bank- og finansbransjen

Kvartals-, halvårs- og årsrapporter

Pressemeldinger

Sammensatte og forsikringsbaserte investeringsprodukter for ikke-profesjonelle investorer (PRIIP)

Kontrakter eller vilkår

Resultatrapporter

Rapporter om bedriftsansvar

Faktaark og firmaprofiler

Nøkkelinformasjonsdokumenter for investorer (KIID)

Årsrapporter

Fondsforvaltning

Du får en konkurransefordel hvis du oversetter og tilpasser innholdet ditt for potensielle investorer over hele verden. Det vil også gjøre at kapitalforvalterne er oppdatert i forhold til lokale markedsbestemmelser. Vi kan gi deg en skreddersydd løsning, uansett hvilket innhold du har bruk for eller hvor kort behandlingstiden er.

  • Kapitalforvaltning
  • Bankregulering og regelsamsvar
  • Automatisert arbeidsflyt
Tre mennesker rundt et bord

Investeringsbank

Du trenger det rette teamet med språkeksperter  – folk som forstår behovene dine og hvem målgruppen er. Hvis du velger LanguageWire, inngår du i et samarbeid med dyktige språkeksperter som forstår bransjen din.

  • Bankforskning
  • Børsnoteringer
  • Korte behandlingstider
Haugevis med penger

Formueforvaltning

Oversettelser for bank og finans krever nøyaktighet, fleksibilitet og datasikkerhet. Med oversettelser som oppfyller kravene kan du ta det helt rolig. Og dra nytte av fordelene ved tilpasset maskinoversettelse, som kombinerer den beste menneskelige oversettelsesekspertise og automatisering.

  • Produktbrosjyrer
  • Børsnoteringer
  • Korte behandlingstider
Hånd som peker på et diagram

Les hele historien

Ønsker du mer informasjon?
Last ned PDF-filen nedenfor for å finne ut mer.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Din reise til kraftig, sømløs språkstyring starter her! Fortell oss om behovene dine, så skreddersyr vi en perfekt løsning for bedriften din.