Demo bekijken

Wereldwijde content voor  bankieren en financiën

Zorg voor hoogwaardige communicatie in meerdere talen in een sector waar kwaliteit en snelheid essentieel zijn, dankzij een strak beleid en regelgevende instanties.

Onze expertise

LanguageWire begrijpt het bank- en financiënwezen – van retailbanking, vermogensbeheer en assetmanagement tot investmentbanking en de verzekeringssector.

We weten hoe belangrijk het is om nauwkeurige, kwalitatief hoogstaande documentatie te leveren die voldoet aan de normen van je klanten, investeerders, financiële toezichthouders en andere stakeholders.

Wij gaan met alle content voor het bank- en financiënwezen aan de slag

Jaarlijkse, halfjaarlijkse en kwartaalverslagen

Persberichten

Verpakte retailbeleggings- en verzekeringsproducten (PRIIPs)

Contracten of algemene voorwaarden

Prestatierapporten

Verslagen over Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Factsheets en bedrijfsprofielen

Documenten met essentiële beleggersinformatie (EBi's)

Rapporten voor aandeelhouders

Fondsenbeheer

Door je content te vertalen en aan te passen voor potentiële investeerders van over de hele wereld ben je de concurrentie een stap voor. Tegelijk helpt het asset managers ook om bij te blijven met de regelgeving op de lokale markt. Het maakt niet uit welk type content je moet aanmaken of hoe kort je doorlooptijd is, wij kunnen je een op maat gemaakte oplossing aanbieden.

  • Assetmanagement
  • Bankregelgeving en naleving
  • Geautomatiseerde workflows
Drie mensen rond een bureau

Investmentbanking

Je hebt het juiste team van taalexperts  nodig – mensen die jouw behoeften en doelpublieken begrijpen. Wanneer je met LanguageWire samenwerkt, werk je met een ervaren team van zorgvuldig geselecteerde taalexperts die jouw sector begrijpen.

  • Bankonderzoek
  • IPO's
  • Korte doorlooptijden
Stapels geld

Vermogensbeheer

Vertalingen voor bankieren en financiën vereisen nauwkeurigheid, flexibiliteit en gegevensveiligheid. Maak je geen zorgen dankzij volledig conforme vertalingen. En geniet van de voordelen van op maat gemaakte Machinevertaling, die het beste van menselijke vertaalexpertise combineert met automatisering.

  • Productbrochures
  • IPO's
  • Korte doorlooptijden
Wijzend naar een grafiek

Lees het hele artikel

Wil je graag meer weten?
Download onderstaande pdf voor meer informatie.

Hoe kunnen wij je helpen?

Jouw weg naar een krachtig, naadloos taalbeheer begint hier! Laat ons weten wat jij nodig hebt en wij bedenken de beste oplossing voor jouw onderneming.