Demo bekijken

Vacatures

LanguageWire is een plek waar de communicatie open, informeel en vriendelijk is. En ons doel is om taalbarrières te doorbreken en mensen te helpen communiceren.

Klinkt interessant?
We hebben je graag aan boord.

Een aantrekkelijke werkplek

Wij willen dat onze medewerkers elke dag met plezier komen werken en er trots op zijn om deel uit te maken van het LanguageWire-team.

Als ambitieus en groeiend technologiebedrijf bieden wij een stimulerende omgeving en kansen voor professionele groei. We willen ook de beste medewerkers aantrekken en behouden. Daarom doen we ons uiterste best om van LanguageWire een aantrekkelijke werkplek te maken.

 

Vacatures bij LanguageWire

Klik hieronder om te solliciteren op onze openstaande vacatures. Wil je je aanmelden om freelance taalexpert te worden, klik dan hier.

Werken bij LanguageWire, hoe is dat?

LanguageWire is een gemeenschap waar de communicatie open, informeel en vriendelijk is. Als we elkaar ook professioneel en persoonlijk respecteren, stimuleert dat de samenwerking en een positieve sociale omgeving. Wij willen dat mensen met plezier naar het werk komen, en onze onderzoeken naar medewerkerbetrokkenheid tonen aan dat we graag samen werken en er trots op zijn om bij LanguageWire te werken.

Wij zijn prestatiegericht. Daarom belonen we graag ambitieuze medewerkers die goed presteren en die graag dat beetje extra doen. Wij vieren regelmatig onze successen, en elkaar waarderen en erkennen is vanzelfsprekend in onze bedrijfscultuur. Het team is niet bang van verandering en is nauw betrokken bij de ontwikkeling van LanguageWire, dat is ook noodzakelijk voor een innoverend merk als het onze.

LanguageWire biedt een dynamische omgeving en de weg van idee naar implementatie is nooit lang. Wij hebben een cultuur uitgebouwd waarin teamleden belangrijke inspraak hebben in de voortdurende groei en ontwikkeling van LanguageWire.

Ontdek wat onze mensen zeggen over LanguageWire op Glassdoor.

 

Diversiteit

Een divers team hebben is niet alleen strategisch bijzonder interessant voor LanguageWire, het is ook een belangrijk competitief voordeel. Mensen van verschillende culturen en leeftijden en met verschillende genders en talen zorgen steeds voor nieuwe perspectieven. De focus op diversiteit is dan ook essentieel voor onze creativiteit, flexibiliteit, ons concurrentievermogen en dus ons succes.

LanguageWire is steeds op zoek naar de beste mensen om het best mogelijke werk te leveren. Maar we geloven vooral in het met respect en waardigheid behandelen van iedereen. We doen dit door een ondersteunende omgeving te creëren waarbinnen iedereen de kans heeft om zich volledig te ontplooien. We houden in het bijzonder de verhoudingen tussen mannen en vrouwen binnen afdelingen en op verschillende niveaus binnen onze organisatie in de gaten. We vinden het ook belangrijk om de diversiteit van onze klanten en markten te weerspiegelen in ons personeelsbestand.

LanguageWire telt meer dan 400 voltijdse medewerkers over heel Europa

Philip Philipsen​
Philip Philipsen​
Senior Project Manager, Kopenhagen
Ik ben in al onze regio's actief als enabler voor het Operations Excellence-team. Ik ben het gelukkigst wanneer goed werk nog beter wordt. En wanneer ik op reis ben.
Daphné André
Daphné André
Head of Linguistic Services, Leuven
Als taalkundige en terminoloog is consistentie voor mij het belangrijkst. Ik help klanten graag consistente communicatie over hun merk op te stellen.
Pavel Vatin
Pavel Vatin
Head of Localization Engineering, Kiev
Ik ben ingenieur, wat wil zeggen dat ik problemen aanpak met wetenschap. Mijn andere passies zijn sport, muziekprojecten en videocontent maken.