Se demonstration

Ekspresoversættelse til dine korte tekster

Når det skal gå stærkt – få 100 ord oversat på 30 minutter. Din tekst bliver oversat lynhurtigt af en professionel oversætter, og kvaliteten forbliver høj.

Oversætter hos LanguageWire

Skal du have noget oversat
hurtigt?

Ekspresoversættelse er den ideelle løsning, hvis du hurtigt har brug for at få oversat en kort tekst til de mest benyttede sprog i verden. Denne lynhurtige service er særligt beregnet til de tilfælde, hvor maskinoversættelse ikke lever op til de nødvendige kvalitetsstandarder, men hvor hastigheden er afgørende.

Nyt navn, samme hurtige resultat. Ekspresoversættelse erstatter vores Live Translation-service.

Hvis du kan skrive det hurtigt, kan vi oversætte det på ingen tid

Generelt set giver indhold, som du hurtigt kan producere, de bedste resultater med ekspresoversættelse. Det kan fx være en haste-e-mail til hele virksomheden, en ny produktbeskrivelse til din webshop, indhold til sociale medier eller sidste øjebliks-ændringer til et nyhedsbrev. Du skriver ganske enkelt op til 100 ord og modtager oversættelsen på 30 minutter eller derunder.

Skrivning

Ultra-hurtig oversættelse af vores netværk af eksperter

Når vores professionelle oversættere slår ekspresoversættelse til, vises deres sprogpar automatisk. Du skal bare logge på LanguageWire for at se en liste over tilgængelige sprog i realtid. Gå ikke på kompromis med kvaliteten for at opnå en hurtigere ekspeditionstid.

Hurtig oversættelse af vores netværk

Hurtig oversættelse til de mest almindelige sprog

Kildesproget for ekspresoversættelse er ikke begrænset til ét sprog. Afhængigt af tilgængeligheden af oversættere tilbyder vi en lang række kilde- og målsprog, hvilket giver øget fleksibilitet.

Hurtig oversættelse til almindelige sprog

Lettere projektplanlægning med faste leveringstider

Hvis der ikke er nogen specialister tilgængelige til at oversætte din tekst inden for 30 minutter, får du omgående besked. Hvis vi ikke kan få din tekst oversat til tiden, vil vi forpligte os til at levere den senest kl. 12.00 CET den følgende arbejdsdag.

Lettere projektplanlægning

Her kan du bruge ekspresoversættelse

Event-ikon

Events

Events kan opbygge kunderelationer. 74% af de adspurgte forbrugere siger, at deltagelse i events gør dem mere tilbøjelige til at købe de produkter, der reklameres for. Med den hurtige ekspeditionstid ved ekspresoversættelse kan du oversætte tekst til løbesedler, invitationer og skilte og overholde stramme udskrivningsdeadlines. Kilde: EMI/Mosaic

Video-ikon

Videobeskrivelser

Videoer er det mest populære indhold på sociale medier og har den højeste grad af brugerengagement. En vellykket strategi til salg via sociale medier inkluderer video. Udskyd ikke dine uploads af videoer på flere sprog på sociale medier. Brug ekspresoversættelse til hurtigt at oversætte beskrivelser, tags og metadata for at sikre, at videoer vises i regionale søgeresultater. Kilde: Buzzsumo

Send e-mail-ikon

E-mail til hele virksomheden

En virksomhedsovertagelse. Et kritisk brud på sikkerheden. Ansættelse af en ny medarbejder. Nogle gange har du vigtige nyheder, du gerne vil dele med hele virksomheden. Udsend presserende virksomheds-e-mails, som alle dine internationale medarbejdere kan forstå, ved hjælp af ekspresoversættelse.

Få hele historien

Vil du vide mere? Download den fulde beskrivelse af vores ekspresoversættelsesservice herunder for at få mere at vide om, hvordan den kan være til gavn for dig

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Jeres rejse mod en effektiv og strømlinet håndtering af indhold på tværs af mange sprog starter her! Fortæl os om jeres behov, så skræddersyr vi den perfekte løsning til din virksomhed.

Targus-logo

"Servicen og timingen for oversættelserne er fremragende og problemfri. Ingen opgaver er for små. Når vi har haft en meget stram deadline på et projekt, har LanguageWire altid leveret varen."

Rebecca Wyatt, Targus

Se alle vores referencer >