Se demo

Ekspressoversettelse for korte tekster

Når det haster – få 100 ord oversatt på 30 minutter. Teksten blir lynraskt oversatt med høy kvalitet av en profesjonell oversetter.

Oversetter for LanguageWire

Haster det med å få noe
oversatt?

Ekspressoversettelse er den perfekte løsningen når du har behov for å få en kort tekst raskt oversatt til de mest utbredte språkene i verden. Denne ekspresstjenesten er spesielt beregnet for tilfeller der maskinoversettelse ikke oppfyller nødvendige kvalitetskrav, og hurtighet er avgjørende.

Nytt navn, samme raske resultat. Express Translation erstatter tjenesten Live Translation.

Hvis du kan formulere det raskt, kan vi oversette det enda raskere

Innhold som er raskt å produsere er generelt det som gir best resultat med Express Translation. Det kan være en viktig e-post som skal sendes ut til flere land, et nytt produkt i nettbutikken, innhold til sosiale medier eller endringer i et nyhetsbrev i siste liten. Skriv helt enkelt inn teksten (opptil 100 ord), så får du oversettelsen tilbake i løpet av 30 minutter.

Tekstforfatting

Lynrask oversettelse fra vårt nettverk av eksperter

Når våre profesjonelle oversettere slår på Express Translation, blir språkparet deres automatisk synlig. Når du logger inn på LanguageWire, ser du den aktuelle listen med tilgjenglige språk. Behold kvaliteten, selv om det går raskt i svingene.

Rask oversettelse fra vårt nettverk

Rask oversettelse for de vanligste språkene

Kildespråket for Express Translation er ikke begrenset til ett språk. Avhengig av hvilke oversettere som er tilgjenglige tilbyr vi en mengde kilde- og målspråk for økt fleksibilitet.

Rask oversettelse for vanlige språk

Enklere prosjektplanlegging med faste leveringstider

Dersom ingen eksperter er tilgjengelige for å oversette teksten innen 30 minutter, gir vi deg beskjed med en gang. Hvis vi ikke kan levere i løpet av 30 minutter, garanterer vi at vi kan levere oversettelsen innen kl. 12.00 neste virkedag.

Enklere prosjektplanlegging

Når bør du bruke Express Translation?

Arrangement-ikon

Arrangementer

Arrangementer kan bygge kunderelasjoner. 74 % av forbrukerne sier at om de deltar på et event øker sjansen for at de skal kjøpe produktene som markedsføres der. Med den raske behandlingstiden for Express Translation, kan du oversette tekst til flyere, invitasjoner og skilt – og samtidig rekke deadline for å trykke materialet. Kilde: EMI/Mosaic

Video-ikon

Videobeskrivelser

Videoer er det mest populære innholdet i sosiale medier, og det som skaper mest engasjement hos brukerne. Vellykkede salgsstrategier for sosiale medier inneholder video. Ikke vent med å laste opp videoer på flere språk. Bruk Express Translation til å raskt oversette beskrivelser, tagger og metadata for å sikre at videoene dukker opp i regionale søkeresultater. Kilde: Buzzsumo

Send e-post-ikon

E-post til hele selskapet

Et oppkjøp. Et alvorlig sikkerhetsbrudd. En nyansettelse. Noen ganger har du viktige nyheter som må deles med hele selskapet. Send ut viktig e-post som alle ansatte – uansett språkbakgrunn – forstår, ved hjelp av Express Translation.

Få hele beskrivelsen

Vil du ha mer informasjon? Last ned produktbeskrivelsen av Express Translation nedenfor for å finne ut mer om hvordan tjenesten kan være nyttig for deg

Hva kan vi hjelpe deg med?

Din reise til kraftig, sømløs språkstyring starter her! Fortell oss om behovene dine, så skreddersyr vi en perfekt løsning for bedriften din.

Targus-logo

«Det ytes førsteklasses service og tidsberegning for oversettelsene, og ingen jobb er for liten. Hver gang fristen har vært ekstra kort på et prosjekt, har LanguageWire alltid levert.»

Rebecca Wyatt, Targus

Se alle våre referanser >