Se demo

Expressöversättning för korta texter

När det är bråttom kan du få 100 ord översatta på 30 minuter. En professionell översättare tar hand om din text direkt utan att tumma på kvaliteten.

LanguageWires översättare

Behöver du få något översatt genast?

Expressöversättning är en perfekt lösning för dig som snabbt behöver översätta en kort text till de vanligaste språken. Tjänsten är särskilt utformad för tillfällen då det är väldigt bråttom men inte duger med maskinöversättning.

Nytt namn, men samma snabba resultat. Expressöversättning ersätter vår tidigare tjänst Live Translation.

Det du skriver snabbt översätter vi på nolltid

Generellt sett är det texter som går snabbt att skriva som lämpar sig bäst för expressöversättning. Det kan till exempel vara ett brådskande mejl till hela företaget, en ny produktbeskrivning till webbutiken, innehåll till sociala medier eller några sistaminutenändringar i ett nyhetsbrev. Skicka oss din text på upp till 100 ord, så får du översättningen inom en halvtimme.

Skriva

Blixtsnabb översättning från våra språkexperter

När översättarna i vårt nätverk aktiverar expressöversättning visas deras språkpar automatiskt. Logga bara in på LanguageWire för att se en lista över tillgängliga språk, så slipper du göra avkall på kvaliteten när det är bråttom.

Snabb översättning via vårt nätverk

Snabb översättning mellan de vanligaste språken

Du kan beställa expressöversättning från flera olika källspråk. Vi erbjuder en rad språkkombinationer allt efter vilka översättare som är tillgängliga.

Snabb översättning mellan vanliga språk

Enklare projektplanering med fasta leveranstider

Om det inte finns någon tillgänglig översättare som kan ta hand om din text inom 30 minuter meddelar vi dig direkt. I så fall erbjuder vi oss att ha översättningen klar till klockan 12.00 nästa arbetsdag.

Enklare projektplanering

Då ska du välja expressöversättning

Ikon för event

Event

Olika former av företagsevent är ett bra sätt att stärka kundrelationerna. 74 procent av konsumenterna uppger att de blir mer benägna att köpa produkter som har presenterats under ett event. Med expressöversättning kan du översätta text till flygblad, inbjudningar och skyltar snabbt så att du hinner trycka upp dem i tid. Källa: EMI/Mosaic

Video-ikon

Videobeskrivningar

Videor är det populäraste innehållet i sociala medier och väcker störst intresse. Därför har de en viktig roll i framgångsrika kampanjer. Lägg upp ditt videoinnehåll så snart det är klart. Med expressöversättning kan du snabbt översätta beskrivningar, taggar och metadata så att videon dyker upp i regionala sökresultat. Källa: Buzzsumo

E-post-ikon

Internt e-postmeddelande

Ett företagsförvärv. En allvarlig säkerhetsläcka. En ny rekrytering. Ibland har du en viktig nyhet till hela organisationen. Använd expressöversättning för att snabbt nå ut med viktig information till medarbetare i alla länder.

Läs mer

Vill du veta mer? Ladda ner beskrivningen av expressöversättning nedan och läs mer om hur du kan ha nytta av tjänsten.

Hur kan vi hjälpa dig?

Din resa mot en kraftfull, sömlös och enkel lösning för att skapa flerspråkigt innehåll börjar här! Berätta om dina behov så skräddarsyr vi den perfekta lösningen för ditt företag.

Targus logotyp

"Servicen är utmärkt och leveranserna alltid i tid. Inget jobb är för litet. När det har varit riktigt bråttom med att få ett projekt gjort har LanguageWire alltid levererat."

Rebecca Wyatt, Targus

Se alla våra referenser >