Demo bekijken

Ons leiderschapsperspectief

In onze visie op leiderschap is het belangrijk dat we mensen meehebben in ons verhaal en dat ze hun talenten bij ons kunnen ontbolsteren.

leadership-team

Bij LanguageWIre hebben we geen managers, maar leiders.

Leiders die geven om de betrokkenheid en ontwikkeling van hun teamleden. Onze leiders weten dat de beste resultaten ontstaan door samenwerking, en ze proberen een rolmodel te zijn als het gaat om werkwijzen, gedrag en verbinding in het bedrijf. Ze concentreren zich op winnende teams die de status quo doorbreken door progressief en ambitieus te denken, en een groei-instelling te creëren.

offertepictogram petroleumkleur

Het inspirerendste aan leider zijn bij LanguageWire is het creëren van een omgeving waarin samengewerkt wordt en waarin iedereen kan bijdragen aan ons succes. Onze inspanningen voor werknemersbetrokkenheid zijn de drijvende kracht achter het succes van zowel de mensen bij LanguageWire als onze vele loyale klanten.

Søren Bech Justesen
Chief Executive Officer

   

Søren Bech Justesen

Chief Executive Officer

Zorg dragen voor onze werknemers zit in ons DNA

Ik geef leiding om een omgeving te creëren (met vakkundige teams en spannende uitdagingen), waarin mensen hun groeipotentieel kunnen realiseren, energie kunnen opdoen en trots kunnen zijn op wat ze doen.

Ik ben het meest trots op de tijd en energie die we aan de betrokkenheid van onze medewerkers besteden. Het feit dat wij werknemers betrekken en naar ze luisteren, is de belangrijkste sleutel tot ons succes.

Leider zijn is het leukst als we samen als team succes hebben. Het feit dat we samen de uitdaging aangaan en samen iets bereiken maakt de smaak van het succes alleen maar zoeter.

Klaus Skovrup

Chief Financial Officer

Ik vind het geweldig om iets te leren en nieuwe dingen te ervaren. Openstaan voor nieuwe ideeën is iets waarvan ik denk dat het ons op zowel professioneel als persoonlijk vlak beter maakt.

Wat ik het leukst vind aan LanguageWire is onze mogelijkheid om met mensen van zoveel verschillende achtergronden bij elkaar te komen en internationale samenwerking zo eenvoudig te maken.

Leiderschapssucces draait om het beste in mensen naar boven halen en tegelijkertijd de koers van het bedrijf in de gaten houden. Door als team te leren en te delen, kunnen we allemaal sneller reageren en complexe problemen oplossen.

Stig Jørgensen

Chief Operations Officer

Voor mij draait ontwikkeling om groots denken, risico's nemen en jezelf uitdagen. De beste manier om vooruit te komen en innovatief te blijven, is door jezelf te omringen met mensen die je dwingen om anders te denken.

Een succesvol persoon kent zijn werk, levert resultaat en gaat voor innovatie, maar het belangrijkste kenmerk van succes in een persoon is zijn mogelijkheid om anderen en zichzelf te respecteren.

Ik word geïnspireerd door de mensen met wie ik werk en door mogelijkheid hen te helpen de leiders van de toekomst te worden. Steun bieden en delen in het succes en de groei van mijn team is de reden waarom ik leider geworden ben.

Roeland Hofkens

Chief Product & Technology Officer

Als leider word ik geïnspireerd door het feit dat we grenzen kunnen blijven verleggen en een positieve verandering teweegbrengen. Er is altijd een nieuwe en spannende uitdaging die we kunnen oplossen door creativiteit en toewijding.

Het stimuleren van innovatie begint met nieuwsgierigheid en voortdurend leren als een essentieel onderdeel zien van je dagelijks leven. Als we onze lessen, ideeën en inspiratie delen als team, kunnen we een collectieve visie ontwikkelen en er iets spannends van maken.

Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Technologie speelt een belangrijke rol in mijn leven en ik geloof dan ook dat we technologie kunnen gebruiken om de wereld tot een betere plek te maken.

Mikkel Lundø

Chief Commercial Officer

Ik ben het meest enthousiast over onze inspirerende klanten, getalenteerde mensen en geavanceerde technologie. De uitdagingen en successen van onze klanten halen het beste in ons boven en stimuleren innovatie.

Ik hecht waarde aan vertrouwen, transparantie en risico's nemen. Als team samen onzekerheid opzoeken is leuk en zorgt ervoor dat we opener zijn, elkaar steunen en vertrouwen terwijl we samenwerken om onze doelen te bereiken.

Ik geniet van leiderschap om de reeks transformerende paden die je gaat bewandelen. Een inspirerende koers uitzetten en de medewerkers meekrijgen door middel van communicatie is een uitdagende en dankbare taak, die ervoor zorgt dat we als team groeien.

Hoe kunnen wij je helpen?

Jouw weg naar een krachtig, naadloos taalbeheer begint hier! Laat ons weten wat jij nodig hebt en wij bedenken de beste oplossing voor jouw onderneming.