Se demo

Vårt syn på god ledelse

Vi tror ledelse først og fremst handler om å vise vei og hjelpe folk å utnytte sitt fulle potensial.

leadership-team

I LanguageWire har vi ikke sjefer – vi har ledere.

Ledere som bryr seg om teammedlemmenes engasjement og utvikling. Lederne våre vet at gode resultater skapes gjennom godt samarbeid, og de tar sikte på å være gode forbilder gjennom måten de jobber og oppfører seg på, samt ved å samle selskapet. De fokuserer på å skape vinnerteam som utfordrer status quo ved å være fremoverlente, ambisiøse og fulle av pågangsmot.

quote icon petroleum color

Det mest inspirerende med å være leder i LanguageWire er å jobbe for å skape et samarbeidsmiljø der alle bidrar til at vi lykkes. Vår investering i medarbeidernes engasjement er drivkraften bak suksessen for både de som jobber i LanguageWire, og for våre mange lojale kunder.

Søren Bech Justesen
Chief Executive Officer

   

Søren Bech Justesen

Chief Executive Officer

Det er en del av vårt DNA å bry oss om medarbeiderne våre

Jeg leder for å kunne skape et miljø – fullt av dyktige team og spennende utfordringer – der folk kan realisere sitt potensial, få energi av og være stolte av det de gjør.

Jeg er mest stolt av vår investering i og innsats for å skape engasjement blant medarbeiderne våre. Vår evne til å engasjere oss og lytte til medarbeiderne er nøkkelen til suksessen.

Det å være leder er aller mest givende når vi lykkes sammen som et team. Når vi engasjerer oss sammen for å løse en utfordring, føles det enda bedre når vi lykkes.

Klaus Skovrup

Chief Financial Officer

Jeg elsker å lære og oppleve nye ting. Å være åpen for nye ideer tror jeg gjør oss bedre rustet både personlig og profesjonelt.

Det jeg liker aller best med LanguageWire er evnen vi har til å få det internasjonale samarbeidet til å føles uanstrengt, til tross for at vi kommer fra mange ulike bakgrunner og steder.

Vellykket lederskap handler om å få frem det beste i folkene rundt deg, samtidig som du ikke mister fokus på målene. Gjennom læring og deling som et team kan vi alle bli bedre på å reagere og løse vanskelige utfordringer.

Stig Jørgensen

Chief Operations Officer

For meg handler utvikling om å tenke stort, ta risikoer og utfordre seg selv. Den beste måten å holde seg oppdatert og være nytenkende på, er å omgi seg med mennesker som tvinger en til å tenke annerledes.

En suksessrik person kan tingene sine, leverer resultater og er nytenkende, men den viktigste grunnen til vedkommendes suksess er evnen til å respektere både seg selv og andre.

Jeg blir inspirert av menneskene jeg jobber med og muligheten jeg har til å hjelpe dem til å bli morgendagens ledere. Det at jeg kan støtte andre og dele suksessen og veksten med teamet mitt er grunnen til at jeg ble leder.

Roeland Hofkens

Chief Product & Technology Officer

Som leder blir jeg inspirert av at vi kan fortsette å utvikle oss og gjøre positive endringer. Det finnes alltid nye og spennende utfordringer vi kan løse gjennom kreativitet og engasjement.

Stimulerende nytenkning starter med å være nysgjerrig og inkludere kontinuerlig læring som en sentral del av de daglige arbeidsoppgavene. Når vi deler kunnskap, ideer og inspirasjon som et team, kan vi samles om en felles visjon og gjøre den spennende.

Jeg er så heldig at jeg får jobbe med noe jeg brenner for. Teknologi spiller en viktig rolle i livet mitt, og troen på at vi kan bruke den til å gjøre verden til et bedre sted, er det som driver meg.

Mikkel Lundø

Chief Commercial Officer

Jeg er kjempebegeistret over de inspirerende kundene, de talentfulle medarbeiderne og den sofistikerte teknologien vår. Kundenes utfordringer og suksess får frem det beste i oss og stimulerer til nytenkning.

Jeg verdsetter tillit, åpenhet og villigheten til å ta risikoer. Det er givende å kunne lene seg på et team. Det lar oss være mer åpne, støttende og tillitsfulle overfor hverandre når vi jobber sammen for å nå målene våre.

Jeg liker å være leder på grunn av den store endringsreisen den tar meg med på. Å stake ut en ambisiøs kurs som alle slutter opp om, er en utfordrende, men givende øvelse som hjelper oss til å vokse som et team.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Din reise til kraftig, sømløs språkstyring starter her! Fortell oss om behovene dine, så skreddersyr vi en perfekt løsning for bedriften din.