Se demo

Lokalisering av
e-utbildningar

Lokalisering av e-utbildningar från början till slut (Articulate, Captivate, Mohive osv.). Ta hjälp av LanguageWires globala nätverk av språkexperter med specialkompetens inom medieöversättning, digitala medier och översättning.

Om lokalisering av e-utbildningar

Utbildning och utveckling är ett område som genomgått en explosionsartad utveckling under den senaste tioårsperioden. Det är länge sedan det räckte med att översätta en PowerPoint-fil för att göra HR-avdelningen på gott humör.

Fördelar

Öka kvaliteten och effekten
Samarbeta med språkexperter från hela världen och jobba med branschledande verktyg.
 

Spara tid
Spara tid åt dina utbildningsansvariga genom att låta erfarna projektledare ta hand om språkversionerna.
 

Lokalisering av e-utbildningar från början till slut

Program som Articulate Storyline, Adobe Captivate, Mohive eller Moodle är visserligen fortfarande ryggraden i produktionen av e-kurser. Men där e-kurserna förr var en lösning som låg på en enda plattform är dagens e-utbildningar en multimedieupplevelse på flera olika plattformar. Därför handlar arbetet med e-learning inte längre om att vara expert på en enda lösning. Istället gäller det att kunna hantera format från en mängd olika program och skapa kvalitetsinnehåll på alla plattformar.

Ett globalt nätverk

Våra videoredigerare, flashprogrammerare, undertextare och speakers har koll på de senaste e-kurstrenderna och områden som digitalt lärande och mikrolärande. Tillsammans med våra skickliga översättare gör de att vi kan erbjuda en centraliserad lösning för e-lärande som gör ditt utbildningsinnehåll tillgängligt för dina medarbetare i alla länder på nolltid.

I korthet

Lokalisering av e-utbildningar från början till slut (Articulate, Captivate, Mohive osv.)

ISO-logga, turkos

Koll på nya trender för digitala resurser och mikrolärande

Kompetens inom både multimedieöversättning, digitala medier och översättning

Hur kan vi hjälpa dig?

Din resa mot en kraftfull, sömlös och enkel lösning för att skapa flerspråkigt innehåll börjar här! Berätta om dina behov så skräddarsyr vi den perfekta lösningen för ditt företag.