Demo bekijken

SEO-vertaling voor jouw website

Trek meer bezoekers naar jouw website door te optimaliseren voor zoekmachines in meerdere talen. LanguageWire brengt je in contact met vakkundige SEO-vertalers en maakt het eenvoudig voor SEO geoptimaliseerde content te maken met geautomatiseerde workflows.

SEO en websitevertaling

Waarom is internationale SEO zo belangrijk?

SEO-vertaling gaat hand in hand met websitevertaling en -lokalisatie. Mensen in verschillende landen gebruiken verschillende talen en trefwoorden om online naar producten te zoeken. Onderzoek van trefwoorden, hoogwaardige vertaling en gestroomlijnde validatie zijn essentieel voor het verbeteren van je meertalige content en het verhogen van het aantal bezoekers aan jouw website. Ons team met adviseurs staat klaar om je resultaten te verbeteren met SEO-vertalingen.

Jouw websitecontent wordt vertaald met behulp van toonaangevende vertaaltechnologieën, zoals LanguageWire Smart Editor.

Hoe SEO-vertaling werkt

  1. Trefwoorden

    Je kunt ons jouw trefwoorden geven, of wij kunnen ze selecteren en ze samen met jou bekijken.

  2. Lokaliseren en optimaliseren

    Jouw websitecontent wordt vertaald en geoptimaliseerd aan de hand van best practices van SEO-experts.

  3. Word internationaal

    Publiceer jouw internationale SEO-content en genereer meer bezoekers.

Laat jouw site opvallen in internationale markten

Wij helpen je jouw site internationaal aan te bieden door jouw content aan te passen aan nieuwe markten. Wij brengen je in contact met SEO-vertalers die lokale nuances en trefwoorden voor jouw industrie kennen. Waarom zou je tijdrovend onderzoek of projectbeheer uitvoeren als je kunt profiteren van de geautomatiseerde taal-workflows.

Verrekijker

Jouw content in de handen van SEO-specialisten

Ons team SEO-experts is beschikbaar om de belangrijkste trefwoorden uit je website te selecteren. Je kunt vervolgens de lijst met trefwoorden bekijken en goedkeuren voordat SEO-vertalers je content en trefwoorden lokaliseren voor jouw doelmarkten.

Wereldwijd netwerk

Houd overzicht over je projecten

Op het intuïtieve dashboard van het LanguageWire Content Platform is het eenvoudig om de voortgang van je SEO-projecten te bekijken. Je kunt altijd contact opnemen met je team van experts via direct messaging. Door geïntegreerde vertaalgeheugen en termbases hoef je je geen zorgen te maken dat dezelfde zin twee keer vertaald wordt. En voor optimale snelheid is directe integratie beschikbaar. 

Dashboard

Lokale content optimaliseren
Trek meer bezoekers aan.

Het aanpassen van content voor jouw doelgroepen is een bewezen manier om meer bezoekers naar je site te trekken. Daarom kwam een consumentenmerk met wereldwijd bereik naar LanguageWire om hun meertalige content te verbeteren.

Ze hadden hulp nodig bij het vertalen van hun website en mobiele app naar 32 talen. We hebben lokalisatie-workflows opgesteld voor hun specifieke contentbehoeften, inclusief hoogwaardige SEO-vertaling.

Het is voor hen nu eenvoudig om hun website en app te lokaliseren met behulp van geautomatiseerde content-workflows. Ze profiteren van meer bezoekers, betrokkenheid en conversies dankzij de kracht van meertalige content, aangepast an de lokale doelgroepen.

Vergrootglas

Hoe kunnen wij je helpen?

Jouw weg naar een krachtig, naadloos taalbeheer begint hier! Laat ons weten wat jij nodig hebt en wij bedenken de beste oplossing voor jouw onderneming.

Logo Yamaha

"Ik vroeg wat rond en meerdere mensen die ik ken bevolen me
LanguageWire aan en zijn blij met de reactietijd, prijs en
kwaliteit, dus de keuze was best eenvoudig – en ik ben heel blij met
die beslissing."

Sebastian Helgesson,
Yamaha Music Europe

Lees het volledige verhaal