Se demonstration

SEO-oversættelse af dit website

Øg trafikken til dit website ved at optimere det til søgemaskiner på flere sprog. LanguageWire giver dig adgang til dygtige SEO-oversættere og gør det nemt at skabe SEO-optimeret indhold med automatiserede workflows.

SEO og website-oversættelse

Hvorfor er international SEO så vigtigt?

SEO-oversættelse går hånd i hånd med oversættelse og lokalisering af websites. Folk fra forskellige lande bruger forskellige sprog og søgeord til at søge efter produkter online. Research af søgeord, oversættelse af høj kvalitet og strømlinet validering er afgørende for at forbedre dit indhold på flere sprog og øge trafikken til dit website. Vores team af rådgivere står klar til at hjælpe dig med at få bedre resultater med SEO-oversættelse.

Dit webindhold oversættes ved hjælp af branchens førende oversættelsesteknologi såsom LanguageWire Smart Editor.

Sådan fungerer SEO-oversættelse

  1. Søgeord

    Du giver os dine søgeord, eller vi kan trække dem ud og gennemgå dem sammen med dig.

  2. Lokalisering og optimering

    Dit webindhold oversættes og optimeres af SEO-specialister ved hjælp af best practices for SEO.

  3. Gå globalt

    Udgiv dit internationale SEO-indhold, og få mere af den trafik, du har brug for.

Få dit website til at ranke på internationale markeder

Vi hjælper dit website med at blive globalt ved at tilpasse dit indhold til nye markeder. Vi sætter dig i forbindelse med SEO-oversættere, der forstår de lokale nuancer og de søgeord, der anvendes i din branche. Der er ikke behov for tidskrævende research eller projektledelse, når du kan nyde fordelene ved automatiserede sprogworkflows.

Kikkert

Dit indhold i hænderne på SEO-specialister

Vores team af SEO-specialister kan hjælpe dig med at udtrække de bedste søgeord fra dit website. Du kan derefter gennemgå og godkende listen med søgeord, før SEO-oversætterne lokaliserer dit indhold og dine søgeord, så det hele tilpasses dine markeder.

Et globalt netværk

Bevar overblikket over dine projekter

LanguageWire-platformens intuitive dashboard gør det nemt at holde styr på dine SEO-projekter. Du har altid adgang til dit team af specialister takket være Besked-funktionen. Integrerede oversættelseshukommelser og termbaser betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at oversætte det samme to gange. Og du har mulighed for at bruge direkte integration, så du kan sætte fart på processen. 

Dashboard

Optimer lokalt indhold.
Få mere trafik.

Tilpasning af indhold til dine målgrupper er en veldokumenteret måde at øge website-trafik på. Og det var da også derfor, at et globalt consumer brand kontaktede LanguageWire for at forbedre deres kunders oplevelse af indhold på flere sprog.

De havde brug for hjælp til at oversætte deres website og mobil-app til 32 sprog. Vi etablerede lokaliseringsworkflows, der matchede deres specifikke behov for indhold, inklusiv SEO-oversættelse af høj kvalitet.

Det er nu nemt for dem at lokalisere deres website og app med automatiserede indholdsworkflows. De har fået mere trafik, større engagement og flere køb, fordi de nu har indhold på flere sprog, der er tilpasset lokale målgrupper.

Forstørrelsesglas

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Jeres rejse mod en effektiv og strømlinet håndtering af indhold på tværs af mange sprog starter her! Fortæl os om jeres behov, så skræddersyr vi den perfekte løsning til din virksomhed.

Yamaha-logo

"Jeg spurgte mig for, og flere, jeg kender, anbefalede
LanguageWire og er tilfredse med deres svartid, pris og
kvalitet, så valget var temmelig let – og jeg er meget tilfreds med
min beslutning."

Sebastian Helgesson,
Yamaha Music Europe

Læs hele historien >