Demo bekijken

Express-vertalingen voor je korte teksten

Heb je echt snel een tekst nodig, dan kun je 100 woorden binnen 30 minuten laten vertalen. Je tekst wordt vliegensvlug vertaald door een deskundig vertaler, zonder dat er aan kwaliteit wordt ingeboet.

LanguageWire vertaler

Heb je ergens snel de vertaling
van nodig?

Onze dienst voor spoedvertalingen is de ideale oplossing als je een korte tekst snel vertaald moet hebben in de meestgesproken talen wereldwijd. Deze snelle dienst is specifiek opgezet voor gevallen waarin machinevertaling niet voldoende is om aan de vereiste kwaliteitsnormen te voldoen, maar snelheid cruciaal is.

Nieuwe naam, hetzelfde snelle resultaat. De dienst voor spoedvertaling vervangt onze dienst Live-vertaling.

Als jij de tekst snel kunt opstellen, vertalen wij hem in een mum van tijd

Over het algemeen geldt dat content die je snel kunt creëren zich het beste leent voor spoedvertaling. Dit kan bijvoorbeeld een dringende e-mail voor het hele bedrijf zijn, een nieuwe productbeschrijving voor je onlineshop, social-mediacontent of lastminutewijzigingen aan een nieuwsbrief. Stel simpelweg een digitale tekst van maximaal 100 woorden op en je ontvangt de vertaling binnen 30 minuten of sneller.

Opstellen van teksten

Ultrasnelle vertaling door ons netwerk van experts

Als onze deskundige vertalers hun Express-vertalingfunctie inschakelen, verschijnt hun talencombinatie automatisch in beeld. Log simpelweg in bij LanguageWire om een realtime lijst van beschikbare talen te bekijken. Een snelle doorlooptijd betekent niet dat je moet inleveren op kwaliteit.

Snelle vertaling via ons netwerk

Snelle vertaling voor de meestvoorkomende talen

De brontaal voor Express vertaling is niet tot één taal beperkt. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de vertalers bieden we met het oog op flexibiliteit uiteenlopende bron- en doeltalen aan.

Snelle vertaling van gangbare talen

Eenvoudigere projectplanning met vaste levertermijnen

Indien er geen taalexperts beschikbaar zijn om je tekst binnen 30 minuten te vertalen, laten we dit meteen aan je weten. Als we je tekst niet op tijd kunnen vertalen, garanderen we dat je deze uiterlijk de volgende werkdag vóór 12.00 uur ontvangt.

Eenvoudigere projectplanning

In welke gevallen maak je gebruik van Express vertaling?

Pictogram evenementen

Evenementen

Evenementen hebben een positieve invloed op klantrelaties. 74% van de klanten geeft aan dat ze door het bijwonen van evenementen sneller geneigd zijn om de producten te kopen waarvoor reclame wordt gemaakt. Met de snelle doorlooptijden van de dienst voor spoedvertalingen kun je teksten voor flyers, uitnodigingen en symbolen laten vertalen en krappe deadlines voor het drukproces halen. Bron: EMI/Mosaic

Pictogram video

Videobeschrijvingen

Video's zijn de meest populaire content op social media en kenmerken zich door de hoogste gebruikersbetrokkenheid. Succesvolle verkoopstrategieën via sociale media bevatten video's. Wacht niet langer met het uploaden van meertalige video's. Maak gebruik van de dienst voor spoedvertalingen om snel beschrijvingen, tags en metagegevens te laten vertalen zodat video's ook in regionale zoekresultaten naar boven komen. Bron: Buzzsumo

Pictogram E-mail versturen

Bedrijfsbrede e-mail

Een bedrijfsovername. Een kritiek beveiligingsprobleem. Een nieuwe medewerker aangenomen. Soms heb je belangrijk nieuws dat aan het hele bedrijf moet worden gecommuniceerd. Verstuur met behulp van de dienst voor spoedvertalingen urgente bedrijfs-e-mails zodat alle internationale medewerkers ook op de hoogte zijn.

Hoe kunnen wij je helpen?

Jouw weg naar een krachtig, naadloos taalbeheer begint hier! Laat ons weten wat jij nodig hebt en wij bedenken de beste oplossing voor jouw onderneming.

Targus logo

De service en ook de levertijden van de vertalingen zijn uitstekend. Alles loopt op wieltjes, en geen opdracht is hen te veel. Ook onder druk van erg krappe deadlines heeft LanguageWire ons nog nooit in de steek gelaten.

Rebecca Wyatt, Targus