Se demonstration

Smart Editor

Gør det nemt at validere eller oversætte dit indhold og opnå de bedste resultater med vores brancheførende, AI-drevne og computerunderstøttede oversættelsesværktøj (CAT-tool).

Smart Editor grænseflade med grafiske elementer

Se, hvordan du nemt kan skabe og validere indhold på flere sprog

Validering gøres nemmere med forhåndsvisninger på skærmen set i kontekst

Smart Editor centraliserer og strømliner hele processen, så det bliver nemt for dine eksperter at validere oversættelser. Vores sprogspecialister arbejder sammen med dine interne validatorer i et intuitivt miljø, så arbejdet bliver mere gennemsigtigt, effektivt og omkostningseffektivt.

Spar tid, når du validerer tekster med en oversættelseshukommelse og termbase, der gemmer ekspertvaliderede tekster, som automatisk kan genanvendes og valideres i fremtidige projekter.

LanguageWire: Smart Editor Animation 02_V5

LanguageWire: Smart Editor Animation 01_V5

Opnå bedre oversættelseskvalitet ved at se teksten i kontekst, mens du validerer. Alle ændringer fremhæves i en formatvenlig forhåndsvisning for at sikre, at oversættelserne er korrekte.

Nyd godt af reducerede turnaround-tider, når du lokaliserer til integrerede displays. Vores specialudviklede kvalitetssikring (QA) sørger for, at dine tekster passer ind i ethvert display helt ned på pixelniveau.

SE tegngrænsefunktion

LanguageWire: Smart Editor Animation 04_V5

Hold styr på projekter og overhold deadlines med Smart Editor, som er integreret med vores platform. Se status på dine oversættelsesprojekter, og kommuniker med dit team for at gøre styring af indhold til flere sprog enklere.

Optimeret til at forbedre sprogkvaliteten

Smart Editors oversættelsesmiljø benytter vores AI-teknologis lukkede feedback-loop til hurtigt at forbedre kvaliteten af din neurale maskinoversættelse (NMT). Din oversættelseshukommelse og dine termbaser hjælper med at øge effektiviteten og reducerer omkostninger betydeligt over tid.

ikon for strømlinet kommunikation

Understøtter kommunikationsbehov på tværs af alle kanaler

Smart Editor er integreret med vores connectors og håndterer oversættelser på tværs af alle dine kanaler uden problemer.

ikon for ensrettet brandudtryk

Ensartet brand tone of voice

Oversættelseshukommelse og termbaser sikrer ensartethed i sprog og skrivestil, da de husker og bruger tidligere validerede tekster.

segmenteringsikon

Opnå høj kvalitet

Smart Editors mere end 20 indbyggede kvalitetssikringskontroller sikrer, at der ingen fejl er i dit indhold.

Gør livet nemmere for dine interne oversættere med avanceret efterredigering

Minimer den kompleksitet, tid og omkostninger, som dine interne oversættere bruger på at skabe fantastisk indhold på flere sprog, med et abonnement på de effektive produkter og fordele, som vores egne specialister gør brug af. Kombinationen af Smart Editor og vores avancerede AI-teknologi kan booste dit teams efterredigeringsarbejde – for mindre.

Integreret neural maskinoversættelse skræddersyet til dine behov

Smart Editor anvender neural maskinoversættelse (NMT), der er skræddersyet til din virksomheds behov, hvilket reducerer tiden og omkostningerne sammenlignet med menneskelig oversættelse. 

LanguageWire: Smart Editor Animation 03_V5

Din personlige NMT genererer brancheførende maskinoversættelser og minimerer udgifterne til manuel oversættelse.

Gennem gentagen brug lærer din NMT dine præferencer at kende og forbedrer løbende kvaliteten.

Dine data er fuldt beskyttede i vores cloud-baserede datasikkerhedsinfrastruktur.

TE Connectivity

quote icon petroleum color

LanguageWire har givet os kvalitetsoversættelser igen og igen. Takket være deres hurtige behandlingstid og servicekvalitet, har vi sparet både tid og omkostninger i vores oversættelsesproces. LanguageWire forstår det, vi forsøger at opnå, og samarbejder med os om at få de oversættelser, vi har brug for.

Chris Ductan,
TE Connectivity

   

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Jeres rejse mod en effektiv og strømlinet håndtering af indhold på tværs af mange sprog starter her! Fortæl os om jeres behov, så skræddersyr vi den perfekte løsning til din virksomhed.