Se demo

Smart Editor

Med vårt bransjeledende, AI-styrte og dataassisterte oversettelsesverktøy (CAT), kan du validere eller oversette innholdet ditt på en enkel måte og med gode resultater.

Smart Editor-grensesnitt med grafiske elementer

Se hvordan du enkelt kan opprette og validere flerspråklig innhold

Enklere validering med forhåndsvisninger i kontekst på skjermen

Smart Editor gjør det enkelt for fagekspertene dine å validere oversettelsene, ved å sentralisere og strømlinjeforme hele prosessen. Våre språkeksperter samarbeider med dine interne validatorer i et intuitivt arbeidsområde for å gjøre arbeidet transparant, effektivt og kostnadseffektivt.

Spar tid på validering av tekster med et oversettelsesminne og en termbase som samarbeider for å lagre tekster som er validert av eksperter, til gjenbruk og automatisk validering i fremtidige prosjekter.

LanguageWire: Smart Editor Animation 02_V5

LanguageWire: Smart Editor Animation 01_V5

Oppnå bedre oversettelseskvalitet med en visuell forhåndsvisning i sanntid av teksten som valideres. Redigerte segmenter er uthevet i en formatvennlig forhåndsvisning for å sikre at oversettelsene er korrekte.

Få raskere leveringstider når du tilpasser til lokale forhold for innebygde enheter. Med vår spesialutviklede kvalitetssikring vil tekstene dine få plass på en hvilken som helst skjerm på pikselnivå.

Funksjon for tegngrense i Smart Editor

LanguageWire: Smart Editor Animation 04_V5

Hold deg oppdatert på prosjekter og deadlines med Smart Editors sømløse integrasjon med plattformen vår. Få oversikt over oversettelsesjobber og kommuniser med teamet ditt for å forenkle produksjonen av flerspråklig innhold.

Optimalisert for å forbedre språkkvaliteten

Smart Editors oversettelsesmiljø utnytter AI-teknologiens lukkede tilbakemeldingssløyfe for raskt å forbedre ytelsen til din nevrale maskinoversettelsesmotor (NMT). Oversettelsesminnet og termbasene hjelper deg med å øke effektiviteten og redusere kostnadene over tid.

ikon for effektiv kommunikasjon

Dekker kommunikasjonsbehov på tvers av alle kanaler

Smart Editor jobber sammen med connectorene våre for å kunne håndtere oversettelser på en effektiv måte i alle kanalene dine.

Ikon for enhetlig varemerkekommunikasjon

En enhetlig presentasjon av varemerket ditt

Oversettelsesminnet og termbasen sørger for konsekvent språkbruk ved å hente frem tidligere validerte tekster.

segmenteringsikon

Garantert høy kvalitet

Smart Editors 20+ innebygde kvalitetssikringer sørger for at innholdet ditt er feilfritt.

Gi dine interne oversettere mer hjelp med avansert etterredigering

Med abonnement på de samme effektive produktene som våre eksperter bruker, kan du redusere kompleksiteten, tidsbruken og kostnadene for de interne oversetterne dine og skape et godt flerspråklig innhold. Kombinasjonen av Smart Editor og den avanserte AI-teknologien kan styrke teamets muligheter for etterredigering ved hjelp av færre ressurser.

Integrert nevral maskinoversettelse som passer perfekt for dine behov

Smart Editor benytter maskinoversettelsesmotorer (NMT) som er tilpasset bedriftens behov, for å redusere tiden og kostnadene ved oversettelser utført av et menneske. 

LanguageWire: Smart Editor Animation 03_V5

Din personlige NMT genererer bransjeledende maskinoversettelser for å minimere utgifter til manuell oversettelse.

Ved gjentatt bruk lærer NMT seg hvordan du vil ha det og forbedrer kvaliteten løpende.

Dataene dine er helt sikre i vår skybaserte datasikkerhetsinfrastruktur.

TE Connectivity

quote icon petroleum color

LanguageWire har gitt oss oversettelser av høy kvalitet gang på gang. Takket være rask behandlingstid og god kvalitet på tjenesten har vi spart både tid og penger på oversettelsesprosessen. LanguageWire forstår hva vi prøver å oppnå, og jobber sammen med oss for å levere de oversettelsene vi trenger og ønsker.

Chris Ductan,
TE Connectivity

   

Hva kan vi hjelpe deg med?

Din reise til kraftig, sømløs språkstyring starter her! Fortell oss om behovene dine, så skreddersyr vi en perfekt løsning for bedriften din.